O nas

                                  

Posebnost PROMANUS Terapevtske Masaže je holistični pristop ter individualna celostna obravnava posameznika, regeneracija tako na fizičnem, psihičnem, čustvenem kot tudi duhovnem nivoju.

Podjetje PROMANUS Terapevtske Masaže je nastalo iz želje po osamosvojitvi ter svobodnem razvijanju poti do boljšega počutja posameznika, pomoč pri ohranjanju in krepitvi zdravja. Temeljna vrednota je ne le olajšanje takih in drugačnih težav ter bolečin z masažnimi tehnikami in strokovnimi nasveti, temveč naučiti vasakega posameznika, da se motivira in aktivno sodeluje pri samem procesu zdravljenja, ter razvija in krepi svojo notranjo moč, voljo, duhovno raste in izboljšuje kvaliteto svojega življenja nasplošno.

Imamo znanja iz področja fizioterapije-manualne terapije (terapevtska klasična, športna masaža) ter Kraniosakralne terapije. S posebnimi manualnimi tehnikami dosežemo splošno dobro počutje posameznika, sprostitev in odpravljanje napetosti, izboljšanje razpoloženja (depresije, izčrpanost) ter lajšanje bolečin pri lažjih in težjih, akutnih in kroničnih težavah na področju gibalnega sistema. Masažne mobilizacijske tehnike so nežne in neagresivne ter prilagojene stanju primerno posameznika. Naša posebnost je obravnava nosečnic, katerim s strokovnim svetovanjem in prilagojeno masažo pomagamo olajšati značilne težave, ki se pojavijo tekom nosečnosti.

Kitajski filozof Lao ce (300 p.n.š.) je dejal: 

»Masirati pomeni pogovarjati se z dotikom, kdor to govorico obvlada je bližje k bogu.«

 

Objavam in nasvetom PROMANUS, Terapevtske Masaže lahko sledite tudi na Facebooku!

facebook like